Кулінарна переробка новини про Флорида-Мена


Трохи запечений під сонцем Флориди, я таки дочекався свій автобус з Кейп Коралу до ближчого містечка — хоча спочатку прийняв його за червоно-синю піч, яка була заставлена різноманітними стравами, що в ній пеклися. Та й справді, там сиділи справжнісінькі кабачки, вкриті часниковими сухарями, і поки ми їхали поруч — мені пощастило почути від них одну смачну новину. 

Нещодавно в Кейп Коралі варили суп з овочами, які порушували правила поведінки у холодильнику: їх аромат переходив у вогкість, а одна з картоплин взагалі підбивала сусідні помідори, залишаючи на них темні, м'які сліди. Її треба було нарізати, але під час чищення ніж зіскочив з гладкої картопляної шкірки та подряпав руку кухаря! 

Цей овоч одразу відклали в сторону, поруч із засмаженими грінками та соусом Бешамель. Дарма кухар тоді припустив, що картопля зіпсована — вона використала момент та скотилася з поверхні столу, відскочила від полу й попрямувала за межі кухні! Неймовірна пригода закінчилась тим, що утікач прикотився в калюжу з бульйону посеред коридору, яку пролив помічник кухаря. Після такої зневаги до їх праці — овочеві шлях лише на смітник.



Це креативний переказ нещодавної новини з американського штату Флорида, де чоловік влаштував побиття, обдурив поліцію, втік з лікарні та спробував зникнути, стрибнувши в міський канал.

Коментарі

Популярні публікації